Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Chape

Chape (dekvloer)

Nieuwe chape (dekvloer) gieten in Antwerpen / Oost-Vlaanderen? Aannemer De Roeck uit Temse giet chapes, realiseert of verhoogt dekvloeren volgens wens èn @ correcte prijs!

Gratis offerte chape gieten

Dekvloeren

De Roeck in Temse is gespecialiseerd in het gieten van dekvloeren, oftewel het plaatsen van chape. Chapewerken kunnen snel uitgevoerd worden, zowel bij particuliere woningen als bedrijven.

Soorten chapevloeren

Er zijn diverse soorten vloertypes mogelijk:

  • (niet-)hechtende dekvloeren
  • sneldrogende chapes
  • gewapende dekvloeren
  • zwevende dekvloeren
  • ...

Chape & Vloerverwarming

Uiteraard zijn dekvloeren, geschikt voor vloerverwarming ook mogelijk en zelfs chapes in akoestische versie (op basis van pur = polyurethaan) kunnen gegoten worden.

Hellende dekvloeren

Naast een traditionele egeaalgetrokken, vlakke dekvloer kan eveneens een hellings-chape gegeoten worden. Dergelijke vloeren met helling worden o.a. gebruikt om de helling op een plat dak of terras te creëren van woning, appartement of ander gebouw.

De juiste dekvloer voor elke situatie!

Gaat u vooral voor een esthetisch resultaat? Moet uw vloer in de eerste plaats heel stevig en schokbestendig zijn? Of is akoestische en/of thermische isolatie de absolute prioriteit? Wij selecteren hoe dan ook de juiste ondergrond, zodat de vloer voor 100% aan uw verwachtingen voldoet.

Offerte dekvloer / chape gieten

Op zoek naar een vakman die je chape of dekvloer in regio Temse, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, Antwerpen kan gieten volgens de regels van de kunst èn aan correcte prijs? Vraag de specialist uit Temse z'n beste prijs voor een kwaliteitsvolle dekvloer. Concrete plannen om een vloer te laten gieten en wil je een gedetailleerde offerte op maat? Ook dat kan je geheel vrijblijvend aanvragen!

Prijs dekvloer - offerte chape gieten