Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Gevelwerken (gevelbekleding, gevelrenovatie) in Antwerpen / Oost-Vlaanderen nodig? Gevelspecialist De Roeck uit Steendorp, Temse plaatst, herstelt en renoveert diverse gevelbekledingen à correcte prijs!

Gratis offerte gevelbekleding aanvragen.

Gevelbekleding bij verbouwing, renovatie of nieuwbouw


Gevelwerken

  • leien gevels
  • sidings in kunststof (cementvezel)
  • houten gevelbekleding
  • gevelbepleistering / sierpleister (crépi)
  • plaastervormen / moulures
  • opvoegen gevels / renovatie gevelstenen
  • gevel herstellen / renoveren
  • nieuwe gevelbekleding

Nieuwbouw gevels & gevelrenovatie

Als u binnenkort start met een nieuwbouw of met een verbouwing of renovatieproject, dan ben u wellicht op zoek naar gevelbekleding.

Nieuwe gevel

Het plaatsen van nieuwe gevelbekleding alsook gevelrenovatie is een heel secuur werk, maar de specialisten van De Roeck uit Temse kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring en expertise in alle gevelwerken.

Niet alleen omdat een gevel de eerste indruk van een woning of bedrijf bepaalt, maar ook omdat het resultaat bestand moet zijn tegen natuurelementen als zon, regen, wind of aantasting door mos en algen. Daarom heeft De Roeck uit Temse tijdens de uitvoering oog voor het kleinste detail en krijgt u achteraf de nodige onderhoudstips.

Mogelijkheden gevelbekleding

Uw gevel bekleden met leien, sidings of andere decoratieve elementen? Bepleisteren met isolerende producten? Gipsen sierlijsten (moulures) trekken? Alles is mogelijk. We plaatsen onze stelling(en) en de nodige hoek- en stopprofielen, schermen de niet te behandelen bouwdelen af, brengen zorgvuldig een grond- en voorstrijklaag aan en werken af met de eindlaag. Het resultaat? Een gevel voor het leven!

Wist u dat wij ook nieuw geplaatste ramen en deuren feilloos inwerken? Of instaan voor de coördinatie van verbouwingswerken?

Offerte gevelbekleding

Wilt u écht de beste en mooiste gevel voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? Doe een beroep op de deskundigheid van een echte gevelspecialist. Contacteer de aannemer vandaag nog voor een afspraak. We bespreken uw wensen, verwachtingen en budget, en bezorgen u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende en gratis offerte. Akkoord met de prijs? We leggen een startdatum vast en respecteren de afgesproken oplevertermijn.

Bij De Roeck in Temse kunt tevens terecht voor het bezetten of pleisteren van wanden, plaatsen van sidings, algemene verbouwingswerken en het plaatsen van een chape.


Diensten aannemer

Je kan op aannemer De Roeck uit Temse rekenen op tal van werkzaamheden: