Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Gyproc plafonds

Gyproc plafonds

Gyproc plafonds

Gyproc plafonds

Een Gyproc plafond dat geplaatst en afgewerkt wordt volgens de regels van de kunst zorgt voor een mooi strak plafond waarin je zonder problemen spots kan inwerken. Een plafond in Gyproc kan zeer snel geplaatst worden of het nu gaat om vaste plafonds in Gyproc of verlaagde (valse) Gyproc plafonds.

Verlaagd plafond / "vals plafond"

Wilt u een verlaagd plafond in Gyproc omdat het snel gebouwd kan worden en een mooi effect geeft of omdat u in Gyproc plafonds bvb leidingen van ventilatie of verwarming wil laten lopen? Verlaagde plafonds in Gyproc zijn dan inderdaad de ideale oplossing!

Perfecte Gyproc afwerking

De plaatsing van Gyproc platen voor plafonds of binnenmuren kan zeer snel gebeuren. De naden tussen de platen worden afgewerkt met een zeer fijn gipslaagje. Aannemer gyprocwerken Jeffry De Roeck uit Temse werkt deze naden zo fijn af dat er geen spleetjes of strepen meer te zien zijn.

gyproc gyproc wanden & plafonds in gyproc gyproc plafonds & scheidingsmuren

Gyproc plafond plaatsen?

In geen tijd plaatst aannemer Jeffry De Roeck uit Temse een prachtig afgewerkt Gyproc plafond. Na afwerking zijn plafonds direct overschilderbaar. U heeft dus niet te maken met lange droogtijden. Nog een pluspunt is de properheid van Gyproc. U kunt er zeker van zijn dat uw vloeren of schrijnwerk niet onder de vlekken of gips komen te zitten.

Offerte gyproc plafond

Ook een Gyproc plafond laten bouwen in je woning of bedrijf in Oost-Vlaanderen of Antwerpen? Vraag aannemer gyprocwerken De Roeck z'n beste prijs. Laat een gratis offerte opstellen!

Gyproc plafonds - Offerte gyproc plafond plaatsen