Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Gyproc scheidingsmuren

Gyproc scheidingsmuren

Gyproc scheidingsmuren

Gyproc scheidingsmuren

Gyproc kan gebruikt worden om een bestaande wand te bekleden als alternatief dus voor het bepleisteren van de wand, maar met Gyproc kan je ook nieuwe wanden / scheidingsmuren creëren. Jeffry De Roeck plaatst een tussenmuur (een "gyproc scheidingswand") om zo van één grote ruimte twee kleinere kamers te maken.

Scheidingsmuur door plaatsen van Gyproc plaasterplaten

Het plaatsen van een Gyproc scheidingsmuur a.d.h.v. plaasterplaten kan zeer snel gebeuren. De naden tussen de platen worden afgewerkt met een zeer fijn gipslaagje. Aannemer gyprocwerken Jeffry De Roeck uit Temse werkt deze naden zo fijn af dat er geen spleetjes of strepen meer te zien zijn.

plaasterplaten wanden gyproc wanden & plafonds gyproc scheidingswanden

Scheidingsmuur in Gyproc laten bouwen?

In geen tijd bouwt aannemer Jeffry De Roeck uit Temse een prachtig afgewerkte gyproc scheidingsmuur. Na afwerking zijn de muren direct overschilderbaar. U heeft dus niet te maken met lange droogtijden. Nog een pluspunt is de properheid van Gyproc voor het bouwen van binnenmuren / scheidingswanden. U kunt er zeker van zijn dat uw vloeren of schrijnwerk niet onder de vlekken of gips komen te zitten!

Offerte gyproc scheidingswand

Ook een Gyproc scheidingswand laten bouwen in je woning of bedrijf in Oost-Vlaanderen of Antwerpen? Vraag aannemer gyprocwerken De Roeck z'n beste prijs. Laat een gratis offerte Gyproc opstellen!

Gyproc scheidingswanden - Offerte scheidingswand in Gyproc plaatsen