Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Vals plafond

Vals plafond

Vals plafond

Vals plafond in Gyproc

Een vals plafond in gyproc dat geplaatst en afgewerkt wordt volgens de regels van de kunst zorgt voor een mooi strak plafond waarin je zonder problemen spots kan inwerken.

Valse plafonds in Gyproc worden doorgaans gebouwd omwille van de snelheid en mooie afwerking maar ook omdat in Gyproc plafonds allerhande leidingen (elektriciteit, ventilatie, verwarming, ...) weggewerkt kunnen worden. Valse plafonds (of "verlaagde plafonds") in Gyproc zijn dan inderdaad de ideale oplossing en worden veelal toegepast in het kader van een renovatie!

Perfecte plaatsing & afwerking gyproc plaasterplaten

Het plaatsen van Gyproc plaasterplaten voor plafonds of binnenmuren kan zeer snel gebeuren. De naden tussen de platen worden perfect afgewerkt met een zeer fijn gipslaagje. Aannemer gyprocwerken Jeffry De Roeck uit Temse werkt deze naden zo fijn af dat er geen spleetjes of strepen meer te zien zijn.

gyproc gyproc wanden & plafonds in gyproc gyproc plafonds & scheidingsmuren

Vals plafond in Gyproc plaatsen?

In geen tijd plaatst aannemer Jeffry De Roeck uit Temse een prachtig afgewerkt vals plafond. Na afwerking zijn plafonds direct overschilderbaar. U heeft dus niet te maken met lange droogtijden. Nog een pluspunt is de properheid van Gyproc voor het bouwen van valse plafonds. U kunt er zeker van zijn dat uw vloeren of schrijnwerk niet onder de vlekken of gips komen te zitten!

Offerte vals plafond

Ook een vals plafond in Gyproc laten bouwen in je woning of bedrijf in Oost-Vlaanderen of Antwerpen? Vraag aannemer gyprocwerken De Roeck z'n beste prijs. Laat een gratis offerte vals plafond opstellen!

Vals plafond - Offerte vals plafond in Gyproc plaatsen