Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Gyproc

Gyproc

Gyproc

Gyprocwerken

Gyprocwerken in Antwerpen / Oost-Vlaanderen nodig? Firma De Roeck uit Steendorp, Temse plaatst gyproc wanden en plafonds à correcte prijs!

Gratis offerte Gyproc aanvragen.

Voordelen van Gyproc

De belangrijkste voordelen van Gyproc zijn een "droge" muuropbouw en dus snelle plaatsing met mooie strakke afwerking. In geen tijd plaatst aannemer Jeffry De Roeck uit Temse een prachtig afgewerkte Gyproc wand of plafond. Na afwerking zijn de wanden en plafonds direct overschilderbaar. U heeft dus niet te maken met lange droogtijden. Nog een pluspunt is de properheid van Gyproc. U kunt er zeker van zijn dat uw vloeren of schrijnwerk niet onder de vlekken of gips komen te zitten.

Gyproc wanden

Een Gyproc wand die volgens de regels van de kunst geplaatst wordt, is een mooi afgewerkte, naadloze wand. De platen zijn netjes glad en zorgen dus voor een mooi egaal effect. De naden tussen de gyprocplaten worden netjes dichtgesmeerd en afgeschuurd (geponsd) zodat ze in de uiteindelijk afgewerkte muur niet meer zichtbaar zijn. Het effect: een mooie strakke Gyproc muur!

Gyproc scheidingsmuren / tussenwanden

Gyproc kan gebruikt worden om een bestaande wand te bekleden. Als alternatief dus voor het bepleisteren van de wand. Maar met Gyproc kan je ook nieuwe wanden creëren. Jeffry De Roeck plaatst een tussenmuur (een "gyproc scheidingswand") om zo van één grote ruimte twee kleinere kamers te maken.

Gyproc plafonds

Een plafond afwerken met Gyproc zorgt voor een mooi strak plafond waarin je zonder problemen spots kan inwerken. Een plafond in Gyproc is zeer snel geplaatst.

Verlaagd plafond

Wilt u een verlaagd plafond omdat het een mooi effect geeft of omdat u in het plafond leidingen van ventilatie of verwarming wil laten lopen? Dan is Gyproc een ideale oplossing. Een verlaagd plafond in Gyproc is een blikvanger voor uw woning.

Snelle plaatsing, perfecte afwerking!

De plaatsing en afwerking van Gyproc plaasterplaten kan zeer snel gebeuren. De naden tussen de platen worden afgewerkt met een zeer fijn gipslaagje. Jeffry De Roeck werkt deze naden zo fijn af dat er geen spleetjes of strepen meer te zien zijn.

Offerte Gyprocwerken

Op zoek naar een ervaren en vakkundige aannemer gyprocwerken in regio Temse, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen of Antwerpen? Neem dan snel contact op met De Roeck en informeer, bekomen een algemene prijsopgave en/of vraag een gratis offerte gyprocwerk.

Offerte gyprocwerken - gyproc wanden / plafond plaatsen


Werkzaamheden aannemer

Bij aannemer De Roeck uit Temse kan je tevens terecht voor