Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Pleisterwerken in Antwerpen / Oost-Vlaanderen nodig? De bezetters-stukadoors van De Roeck uit Temse plaatsen zowel binnenpleisters als crepi en sierpleisters buiten à correcte prijs!

Gratis offerte pleisterwerk aanvragen.

Pleisteren & bezetten

Bij bezettingswerken De Roeck in Temse bent u aan het juiste adres voor het pleisteren en bezetten van uw wanden. Pleisterwerk is immers een klus die de nodige vakbekwaamheid vergt en dat heeft aannemer De Roeck in Temse in overvloed.

aannemer pleisterwerken muren bepleisteren stukadoor Temse

Ervaren stukadoors

Voor je pleisterwerk zoek je een ervaren stukadoor die voor bezettingswerken correcte prijzen hanteert? De kennis en ervaring in bepleisteren en bezetten werd van vader op zoon doorgegeven. De stukadoors van De Roeck zijn voor ieders budget dé vakmannen voor alle pleister- en bezettingswerken.

Uitplamuren

U heeft een wand met oud bezetsel. Of misschien is de wand zeer slecht gepleisterd. Dan kunt u uiteraard alles eraf halen en de wand opnieuw laten bepleisteren. Een ander optie is echter het uitplamuren van de wand. Pleisterwerken De Roeck uit Temse plaatst op de bestaande bepleistering een dunne afwerkingslaag. Hierdoor heeft u een perfect glad bezette wand.

Pleisterwerk naast ramen en deuren

Bij het bezetten en pleisteren hebben de ramen en deuren extra aandacht nodig. Het is immers van groot belang dat ze mooi zijn ingewerkt. Aannemingen De Roeck werkt ramen en deuren perfect in. Zo bekomt u een strak resultaat.


Cementeren

Wanneer u een wand wilt betegelen, laat u hem best eerst cementeren. Zo krijgt u een mooie vlakke ondergrond waarop de tegellijm goed hecht. De vakmensen van De Roeck werken zeer nauwkeurig en proper. U kunt dus rekenen op een perfect egale ondergrond, zodat het betegelen van uw wand zonder problemen verloopt.

Coördinatie verbouwingswerken

Vaak is het bepleisteren en bezetten van muren een onderdeel van grotere verbouwingswerken. De Roeck heeft daarin heel wat ervaring en kan het u makkelijker maken door de coördinatie van de verbouwingswerken voor zijn rekening te nemen.

Offerte pleisterwerken

Op zoek naar pleisterwerken in de regio Temse, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen of Antwerpen? Neem dan snel contact op met de stukadoors van De Roeck en vraag een gratis offerte pleisterwerk!

Aannemer pleisterwerken - prijs stukadoor - offerte muren bepleisteren


Werkzaamheden aannemer

Aannemer De Roeck stelt onderstaande diensten voor