Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Schrijnwerk

Schrijnwerk

Schrijnwerk

Kleine schrijnwerken

Ramen plaatsen, binnendeur installeren, gordijnbak bouwen in Antwerpen / Oost-Vlaanderen? De Roeck uit Temse realiseert kleine binnenschrijnwerken @ correcte prijs!

Gratis offerte binnenschrijnwerk

Ramen plaatsen

Bij het plaatsen van ramen komt heel wat kijken. Zo moet ten eerste alles zeer nauwkeurig worden geplaatst om geklemde ramen te voorkomen.

Isolatie

Maar, omdat ramen ook in contact staan met de buitenlucht is een degelijke isolatie ook onontbeerlijk. Wanneer niet volgens de regels van de kunt geïsoleerd wordt, ontstaat er een koudebrug. Die kan voor condens zorgen. Dat is niet alleen onaangenaam en lelijk, maar het kan ook voor vochtplekken en schimmelvorming in de woning zorgen.

Binnenafwerking ramen

De plaatsing van ramen laat je dan ook best over aan een vakman als Jeffry De Roeck uit Temse. Met ervaring in gyproc en pleisterwerken kan ook binnenshuis meteen de raamcontour schilderklaar afgewerkt worden.

Binnendeuren

Ook binnendeuren plaatsen is een klus die zeer nauwkeurig moet gebeuren. Indien de binnendeur niet correct geplaatst wordt, zal ze klemmen, schuren, piepen of zelfs niet open of toe gaan.

Houten deuren "ademen"...

In tegenstelling tot metaal of plastic is hout is een materie die ademt en beïnvloed kan worden door vocht en/of temperatuur.

Bij het plaatsen van massief houten deuren dient hiermee dan ook rekening gehouden te worden.

Ervaren schrijnwerker

Schrijwerker Jeffry De Roeck uit Temse werkt zeer precies en heeft veel ervaring in het plaatsen van binnendeuren in hout en/of schilderdeuren. Zo bent u zeker van een goed werkende en mooi afgewerkte binnendeur.

Gordijnbakken

Gordijnen worden bovenaan vaak afgewerkt met gordijnbakken. Dit ziet er veel mooier uit. Jeffry De Roeck zorgt voor een gordijnbak op maat van elk raam. Door de degelijke plaatsing kunt u zeker zijn van een gordijnbak die stevig vastzit.

Offerte binnenschrijnwerk

Op zoek naar een schrijnwerker in regio Temse, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen of Antwerpen? Neem gerust contact op voor bijkomede info, een algemene prijsindicatie en/of vraag een gratis offerte!

Offerte ramen & deuren plaatsen - prijs kleine binnenschrijnwerken


Diensten aannemer

Je kan op aannemer De Roeck uit Temse rekenen op tal van werkzaamheden: