Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Sidings

Sidings

Uitstraling met sidings

Wilt u uw woning extra uitstraling geven? Dan zijn sidings een ideale oplossing. De gevelpanelen zorgen voor een mooie strakke look en beschermen uw woning tegen alle weersomstandigheden. De Roeck uit Temse plaatst uw sidings en zorgt er mee voor dat uw woning een nieuwe frisse look krijgt.

Diverse soorten sidings

Er zijn veel soorten sidings verkrijgbaar op de markt. Zo kunt u gaan voor een vlakke coating voor een extra strak effect. Houdt u toch meer van een iets warmer resultaat? Dan zijn sidings met een houtstructuur wellicht iets voor u. U combineert dan het uitzicht van hout, met het gebruiksgemak van kunststof. De Roeck uit Temse staat u bij bij de keuze van uw sidings en zorgt tevens voor de plaatsing.

Perfecte plaatsing

Sidings komen natuurlijk alleen maar toch hun recht als ze mooi en netjes geplaatst zijn. De Roeck uit Temse heeft heel wat ervaring in het plaatsen van sidings. U kunt dus gerust zijn dat de sidings perfect geplaatst worden.

Vrijblijvende offerte voor sidings

Op zoek naar een plaatser van sidings in de regio Temse, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen of Antwerpen? Neem dan snel contact op met De Roeck in Temse voor een vrijblijvende offerte.

Bij De Roeck in Temse kunt tevens terecht voor het bezetten of pleisteren van wanden, gevelbekleding, algemene verbouwingswerken en het plaatsen van een chape.