Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 46 20 98

Sint-Gillis-Waas

Sint-Gillis-Waas

Sint-Gillis-Waas

Sint-Gillis-Waas

Gyproc, pleisterwerken, nieuwe gevelbekleding, chape of binnenschrijnwerk nodig in Sint-Gillis-Waas? Aannemer levert verzorgd werk @ correcte prijs! Vraag gerust een gratis offerte

Pleisterwerken Sint-Gillis-Waas

Bij pleister- of bezettingswerken De Roeckpleister- of bezettingswerken De Roeck ben je aan het juiste adres voor het pleisteren en bezetten van wanden en plafonds. Pleisterwerken zijn immers een klus die de nodige vakbekwaamheid vergt en dat heeft deze aannemer in overvloed!

aannemer pleisterwerken muren bepleisteren stukadoor Sint-Gillis-Waas

Ervaren stukadoors

Voor je pleisterwerk zoek je een ervaren stukadoor die voor bezettingswerken correcte prijzen hanteert? De kennis en ervaring in bepleisteren en bezetten werd van vader op zoon doorgegeven. De stukadoors zijn voor ieders budget dé vakmannen voor alle pleister- en bezettingswerken.

Pleisterwerken of uitplamuren

Heb je een muur met oud bezetsel of misschien is de wand zeer slecht gepleisterd, dan kan je alles eraf halen en de wand opnieuw laten bepleisteren. Een ander optie is echter het uitplamuren van de wand. Pleisterwerken De Roeck plaatst op de bestaande bepleistering een dunne afwerkingslaag.

Pleisterwerken naast ramen en deuren

Bij het bezetten en pleisteren hebben de ramen en deuren extra aandacht nodig. Het is immers van groot belang dat ze mooi zijn ingewerkt. De plaatsers werken ramen en deuren perfect in. Zo bekom je atijd een strak eindresultaat.


Offerte pleisterwerk

Gyproc Sint-Gillis-Waas

Gyproc wanden

In geen tijd plaatst aannemer Jeffry een perfect afgewerkte Gyproc wand en/of plafond. Na afwerking zijn de wanden en plafonds direct overschilderbaar. Je hebt dus niet te maken met lange droogtijden. Nog een pluspunt is de properheid van binnenmuren / plafonds in Gyproc. U kunt er zeker van zijn dat uw vloeren of schrijnwerk niet onder de vlekken of gips komen te zitten.

Gyproc plafonds

Een Gyproc plafond dat geplaatst en afgewerkt wordt volgens de regels van de kunst zorgt voor een mooi strak plafond waarin je zonder problemen spots kan inwerken. Een plafond in Gyproc kan zeer snel geplaatst worden of het nu gaat om vaste Gyproc plafonds of verlaagde / valse plafonds in Gyproc.

Gevelbekleding Sint-Gillis-Waas


Gevelwerken

 • leien gevels
 • sidings in kunststof (cementvezel)
 • houten gevelbekleding
 • gevelbepleistering / sierpleister (crépi)
 • plaastervormen / moulures
 • opvoegen gevels / renovatie gevelstenen
 • gevel herstellen / renoveren
 • nieuwe gevelbekleding

Nieuwbouw & gevelrenovatie

Als u binnenkort start met een nieuwbouw of met een verbouwing of renovatieproject, dan ben u wellicht op zoek naar gevelbekleding.

Nieuwe gevel

Het plaatsen van nieuwe gevelbekleding alsook gevelrenovatie is een heel secuur werk, maar de ervaren specialisten kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring en expertise in alle gevelwerken.

Niet alleen omdat een gevel de eerste indruk van een woning of bedrijf bepaalt, maar ook omdat het resultaat bestand moet zijn tegen natuurelementen als zon, regen, wind of aantasting door mos en algen. Daarom heeft de vakman tijdens de uitvoering oog voor het kleinste detail en krijgt u achteraf de nodige onderhoudstips.

Dekvloeren Sint-Gillis-Waas

Nieuwe dekvloer (chape) laten gieten in Sint-Gillis-Waas? Aannemer De Roeck giet chapes, realiseert of verhoogt dekvloeren volgens wens èn @ correcte prijs!

Chape soorten

Er zijn diverse soorten vloertypes mogelijk:

 • (niet-)hechtende dekvloeren
 • sneldrogende chapes
 • gewapende dekvloeren
 • zwevende dekvloeren
 • ...

Chape & Vloerverwarming

Uiteraard zijn dekvloeren, geschikt voor vloerverwarming ook mogelijk en zelfs chapes in akoestische versie (op basis van pur = polyurethaan) kunnen gegoten worden.

Binnenschrijnwerk Sint-Gillis-Waas

Ramen plaatsen, binnendeur installeren, gordijnbak bouwen in Sint-Gillis-Waas? Schrijnwerken De Roeck realiseert kleine binnenschrijnwerken @ correcte prijs!