De Roeck Jeffry BVBA Chape- en PUR-werken, oost-vlaanderen: uw specialist voor pur-vloerisolatie

De betere vloerisolatie voor kleine én grote werken.

DE BETERE VLOERISOLATIE VOOR KLEINE EN GROTE WERKEN

PUR of polyurethaan is een materiaal dat heel veel gebruikt wordt in de bouwsector. Ook ons aannemersbedrijf De Roeck Jeffry BVBA Chape- en PUR-werken is er 100% voor gewonnen… én in onderlegd! De specialisten van De Roeck Jeffry BVBA voeren dagelijks PUR-werken uit, voor nieuwbouw en renovatie. En dat zowel in particuliere woningen als in commerciële, industriële en andere professionele gebouwen.

positieVe eigenschappen van pur.

Onze klanten zijn onverdeeld positief over de performante eigenschappe van PUR. Wilt u het van henzelf horen, dan is dat zeker mogelijk. Want wij hebben na zoveel jaren actief te zijn in de branche al heel wat chapewerken tot een goed einde gebracht.

wij hebben referenties en werven in de provincies:

  • Oost-Vlaanderen: Sint-Niklaas, Dendermonde, Lokeren, Beveren, Temse …

  • West-Vlaanderen

  • Antwerpen: Bornem, Puurs, Zwijndrecht … (uitgezonderd Antwerpen centrum door de lage-emissiezone)

WAT IS PUR PRECIES

PUR of polyurethaan is een isolerend hardschuim bestaande uit twee componenten. Het wordt rechtstreeks op de betonplaat of bijna eender welke ondergrond gespoten: ook op hout , steen of metaal. Het hardt zo goed als meteen uit en is dus een gespoten vloerisolatie. PUR is ook zeer aangewezen om leidingen weg te werken en te beschermen. Er kunnen ook akoestische schuimplaten op PUR aangebracht worden.

De voordelen van polyurethaan (PUR)

PUR-isolatie is een betaalbare en eenvoudige manier om te isoleren. Want polyurethaan wordt gespoten en kan dus snel aangebracht worden. Het is een licht en tegelijk zeer sterk materiaal. Het heeft bovendien een goede isolerende waarde, zowel thermisch als akoestisch.

Voor de technische specificaties van polyurethaan verwijzen we u graag naar de technische fiche op de volgende pagina van deze website. Het spreekt voor zich dat wij u ook steeds bijkomende uitleg willen geven. Maak gerust een afspraak!

ZIT U MET VRAGEN OVER DEKVLOEREN BINNEN EN BUITEN?

Maak dan een afspraak met De Roeck Jeffry BVBA Chape- en PUR-werken via het contactformulier op deze website!